cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Politica de confidentialitate

Mg Professional Sales colecteaza date cu caracter personal, pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
  • scopuri statistice.

Mg Professional Sales poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Mg Professional Sales pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actionilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Mg Professional Sales si/sau al eventualilor terti cu care Mg Professional Sales are contracte de parteneriat in acel moment.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa Mg Professional, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Mg Professional Sales nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.

Politica de confidentialitate Mg Professional Sales se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Mg Professional Sales nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Mg Professional Sales se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Mg Professional Sales garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Mg Professional Sales nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Regulamentul general privind protecția datelor (gdpr)

Regulamentul Uniunii Europene 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date. Directiva își va produce efectele începând cu data de 25 mai 2018.

Dreptul la portabilitate a datelor

Aveți dreptul de a transfera datele dumneavoastră personale de la un prestator de servicii la un altul. Acest proces este ușor de realizat și îl vom pune la dispoziția dumneavoastră într-un format ce poate fi citit de sistemele de calcul.

Dreptul de a fi uitat

Dacă nu doriți să mai colaborați cu MG Professional Sales SRL, sau dacă vă retrageți consimțământul ca societatea noastră să stocheze și să folosească datele dumneavoastră, atunci aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor personale în totalitate din evidențele noastre (excepție de la regulă sunt: contactele încheiate între părți, facturile fiscale și procesele de predare-primire produse).

Dreptul de a fi anonim

Aveți dreptul de a naviga pe site-ul nostru anonim, fără a vi se solicta date de identificare.

Dreptul de a fi informat

Aveți dreptul de a fi informat în legătură cu introducerea datelor dumneavoastră personale în sistemele noastre, locațiile geografice în care se vor stoca și furnizorii de servicii care stocheză aceste date în interesul ambelor părți.

Dreptul de modificare ale informațiilor

Aveți dreptul deplin de a ne solicita ca datele dumneavoastră să fie modificate dacă nu mai sunt de actualitate, incomplete sau incorecte.

Dreptul de restricționare a datelor

Aveți dreptul de a ne solicita ca datele dumneavoastră personale să nu fie procesate în vreun fel. Acestea pot rămâne stocate  dar fără a fi utilizate în niciun scop.

Dreptul de a refuza

Aveți dreptul de a vă opune, de a interzice procesarea datelor personale în scopuri de profilare automată ori de marketing (publicitare).

Dreptul de a fi notificat

Dacă au existat breșe de securitate sau scurgeri de informații din sistemele ce stochează datele personale, aveți dreptul de a fi informat în maxim 72 de ore de la momentul constatării breșei de securitate.

Limitarea accesului la date

Anumite date personale vor fi partajate și prelucrate limitat, doar în cadrul departamentelor noastre și a serviciilor de livrare-montaj produse, după cum urmează:

Departament IT – Asigură mentenanța și buna funcționare a sistemelor de transmitere date către responsabili.

Departament vânzări – Gestionează procesul de consultanță, ofertare, vânzare.

Departament proiectare – Gestionează procesul de proiectare a mobilierului partajând datele personale responsabililor de proiect.

Serviciul de livrare și montaj – Gestionează procesul de livrare și (după caz) de montaj al produselor.

MG PROFESSIONAL SALES SRL

Adresa de corespondență: Str. Ticuș 8A, Sector 3 – București
Tel/Fax: 021.252.31.39
Mobil: 0743.211.163; 0723.980.767
Email: office@mobilaonline.ro

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4