cart2 4 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Mobilă pentru casă
  |  02/03/2020 19:43:59   |   0 Comentarii
Mobilă pentru casă

1.       O modalitate ușoară de a amenaja interiorul casei tale, pentru a o face mai confortabilă, poate fi aceea de a avea împrăștiate prin aceasta perne cu accent neutru sau colorat. Acest lucru se poate face în camera de zi, camera de familie și chiar în dormitor. Prin adăugarea acestui mic accent, camera ta se va simți automat mai primitoare și mai confortabilă.

2.        Iluminatul poate face o mare diferență în casa ta.  Utilizarea unor lumini albe moi care provin de la becuri incandescente vă va oferi locuinței o senzație caldă și confortabilă atunci când nu se folosește lumina naturală.

3.       Adăugați lucrări de artă de culoare moale în jurul casei tale.  Fotografii cu familia și prietenii, acest lucru vă ajută întotdeauna să vă simțiți mai confortabil.

4.       Schimbă-ți ferestrele, folosind culori calde moi, precum tonurile de pământ, în loc să utilizați doar tonuri de albastru de in, care vă fac casa mai rece.

5.        Adăugați covoare de accent în jurul casei tale unde petreceți mult timp, acest lucru poate include dormitorul , camera de intrare și camera de familie. Dacă nu doriți să adăugați covoare imense peste tot, puteți lua în considerare covoare mici sub pat, birou și sub masa de cafea.

Share This Post :

Comentarii

Trebuie să te autentifici pentru a posta comentarii

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4