cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Mobilă bucătărie

Bucătăria este locul ideal unde petreceți cel mai mult timp, vă oferim bucătării în toate nunanțele

Mobilă bucătărie

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Filtre active

Mobilă Bucătărie Sofia

Bucătăria este locul unde ne petrecem diminețile, locul unde luăm micul dejun și savurăm cafeaua împreună. Un mobilier de bucătărie în culori uni ne umple de energie pozitivă, oricare ar fi configurația acesteia. Modelul Sofia se realizeză la comandă în funcție de spațiul disponibil, pe culori diverse și cu accesoriile potrivite astfel încât să fie cât mai funcțională.

Mobila Bucătărie Galaxy

Mobila de bucătărie Galaxy păstrează o adiere de stil clasic datorită fronturilor din MDF înrămate. Acest model poate fi privit ca o sursă de inspirație pentru dotarea bucătăriei cu spații de stocare diverse, concepute practic pentru o mai bună funcționalitate. Bucătăria Galaxy se poate modifica astfel încât să se adapteze oricărui spațiu destinat pentru gătit.

Mobila Bucătărie Verity

Modelul Verity aduce un strop de simplitate și modernism în casa ta. Pretabilă spațiilor de bucătărie generoase, aceasta se poate accesoriza cu organizatoare pentru sertar Blum, sisteme de închidere push pentru a elimina necesitatea mânerelor, balamale cu amortizare sau glisiere cu extragere totală.

Mobilă Bucătărie Louise

Modelul de bucătărie Loise poate fi o sursă de insipirație pentru oricine plănuiește să achiziționeze mobilier. Acesta se poate personaliza pe diverse dimensiuni, culori sau materiale.  În cazul acestui model culorile vii sunt recomandate pentru a se obține un cadru viu și plin de energie.

Mobila Bucatarie Greta

Mobila de bucatarie de dimensiuni mici, ideala pentru apartamente ce nu dispun de un spatiu foarte generos. Cu toate acestea, modelul de bucatarie "Greta" va compensa spatiul redus prin aspectul sau modern si practic. Spatiile de stocare disponibile, cosul Jolly, dar si scurgatorul de vase fiind punctele forte.

Mobila Bucatarie Sara

Modelul SARA este unul special, iesind in evidenta mai ales datorita fronturilor realizate in forma literei S. Cu siguranta, aceasta mobila de bucatarie va atrage privirile tuturor celor ce va vor trece pragul locuintei. Pentru a obtine un efect deosebit recomandam combinatii de cate doua culori, una inchisa cu o alta mai inchisa (pentru fronturi).

Mobila Bucatarie Mira

Mobila de bucatarie care poate avea ca destinatie atat apartamentele ce beneficiaza de un spatiu redus dar si pentru cele care dispun de un spatiu mai mare. Aceasta se poate realiza la comanda pe orice dimensiune. Modelul este unul modern, ce pune accentul pe liniile drepte. Se recomanda realizarea acesteia in combinatie de doua culori.

Mobila Bucatarie Kiara

Modelul de bucatarie KIARA se adreseaza atat locuintelor cu spatiu redus dar si a locuintelor ce dispun de spatii mai generoase. Mobila de bucatarie se poate confectiona pe orice dimensiuni sau culori, in functie de spatiul disponibil sau preferinte.

Mobila Bucatarie Beatriz

Chiar si o bucatarie de mici dimensiuni poate fi echipata cu electrocasnice incorporate, avantajul fiind acela ca nu mai ocupa spatiu in plus, acestea integrandu-se perfect si elegant in mobilier. Mobila de bucatarie se confectioneaza la comanda pe diferite configuratii, culori sau dimensiuni.

Mobila Bucatarie Tina

Mobilierul de bucatarie realizat cu fronturi de culoare uni din pal melaminat sau MDF va oferi un aer modern si deosebit oricarui apartament.Electrocasnicele incorporate este de asemenea o caracteristica din ce in ce mai folosita in zilele noastre, acestea integrandu-se perfect in mobilier economisind astfel si din spatiu.Acest model se realizeaza la comanda in functie de spatiul disponibil sau de preferinte in ceea ce priveste culorile sau accesoriile.

Mobila Bucatarie Lara

Mobilier de bucatarie modern, adaptabil oricarui spatiu. Combinatia celor doua culori de material folosit la fronturi, impreuna cu sticla sablata, scoate in evidenta design-ul aparte al acestui model de bucatarie. Mobila se realizeaza la comanda, putandu-se adapta practic oricarui spatiu.

Mobila Bucatarie Giulia

Acest model va iesi cu siguranta in evidenta atunci cand cineva va va trece pragul casei. Mobila de bucatarie GIULIA confectioneza la comanda pe diferite dimensiuni ori combinatii de culori, aceasta putand fi adaptata practic oricarui spatiu. Fronturile pot fi din pal melaminat sau MDF lucios.

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4