cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Mobilă dormitor

Locul ideal unde îți petreci ce mai mare parte a timpului.

Recomandăm dormitor la comandă în toate nuanțele

Mobilă dormitor

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

Mobila Dormitor MO-05

Dormitorul este spatiul de relaxare de care trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare de munca. Pentru a amenaja aceasta incapere intr-un mod cat mai confortabil inspira-te din urmatoarele exemple.Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18 mm. Este prevazut cu cant ABS de 2 mm pe usi si fetele sertarelor, iar pe restul componentelor cu cant ABS de 0,4 mm.

Mobila Dormitor MO-10

Set de mobila pentru dormitor alcatuit din trei piese: pat modern prevazut cu spoturi, comoda 6 sertare si oglinda. Acesta poate fi achizitionat in intregime sau pe piese individuale, fiind posibila alegerea finisajelor sau a combinatiilor de culori.

Mobila Dormitor MO-01

Dormitorul este spatiul de relaxare de care trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare de munca. Pentru a amenaja aceasta incapere intr-un mod cat mai confortabil inspira-te din urmatoarele exemple. Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18 mm. Este prevazut cu cant ABS de 2 mm pe usi si fetele sertarelor, iar pe restul componentelor cu cant ABS de 0,4 mm.

Mobila Dormitor MO-04

Dormitorul este spatiul de relaxare de care trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare de munca.
Pentru a amenaja aceasta incapere intr-un mod cat mai confortabil inspira-te din urmatoarele exemple. Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18 mm. Este prevazut cu cant ABS de 2 mm pe usi si fetele sertarelor, iar pe restul componentelor cu cant ABS de 0,4 mm.

Mobila Dormitor MO-06

Un model de dormitor minimalist, simplu, dar totodata foarte atent in a imbina functionabilitatea si design-ul, spre a satisface necesitatile oricui. Jocul de textura a materialelor, lucios-mat, ofera rafinament dar si seriozitate in egala masura. Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18 mm.

Mobila Dormitor Sunny Day

Dormitorul este spatiul de relaxare de care trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare de munca. Pentru a amenaja aceasta incapere intr-un mod cat mai confortabil este necesara parerea si sfatul unui designer sau a unei firme de specialitate. Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18 mm.

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4