cart2 4 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Filtrare dupa

Pret

Pret

 • 200,00 lei - 6.387,00 lei

Rafturi și etajere

Descoperă o colecție inedită de rafturi și etajere

Rafturi și etajere

Sunt 35 produse.

Se afiseaza 1-12 din 35 produs(e)

Filtre active

Raft pentru cărți DEVON

Un model deosebit care este gândit să susțină obiecte de diferite mărimi (cărți, reviste sau obiecte de decor). Este ideal pentru living sau birou. Raftul poate fi folosit la alcătuirea unui perete despărțitor din mai multe bucăți, sau culcat poete fi utilizat chiar și pe post de comodă TV. Mobilierul se realizeză la comandă pe diferite nuanțe de material, combinații de culori, dimensiuni.

 • Nou

Raft pentru cărți ZEKI

Un raft modern care se pretează oricărei încăperi. Acesta este util pentru așezarea cărților, sau pentru a scoate în evidență diversele obiecte decorative. Fiind disponibil pe mai multe finisaje, raftul ZEKI se va putea integra cu ușurință alături de un alt mobilier deja existent.

 • Nou

Raft cărți - READ YOUR...

Raft pentru cărți compus din 16 cuburi, fiecare dintre ele reprezentând câte o literă. Mobilierul se realizează la comandă pe dimensiuni standard, calculate în așa fel încât să se poată așeza cele mai utilizate formate de cărți, cataloage sau reviste.

 • Nou

Set 3 rafturi de perete TRIXIE

Un set de rafturi modern care va aduce un plus de utilitate în orice spațiu. Este ideal pentru așezarea anumitor obicte decorative, (cărți, bibelouri, etc.). Acest set de rafturi se realizează la comandă pe nuanțe de material.

 • Nou

Raft de perete suspendat...

Un raft suspendat de perete minimalist care se va potrivi oricărui spațiu. Acesta este ideal pentru așezarea obiectelor de decor sau a cărților. Mobilierul se realizează la comandă pe diferite nuanțe de material.

 • Nou

Raft de perete VERENA

Un raft elegant care va aduce un plus în ceea ce privește designul oricărui spațiu , fiind în același timp și foarte util pentru așezarea cărților, a bibelourilor sau a altor obiecte. Mobilierul se realizează la comandă pe diferite nuanțe de material.

 • Nou

Raft de perete MUSIC NOTE

Dă o notă de confort vizual oricărui spațiu. Trecând peste faptul că raftul de perete Music Note  este un obiect de decor în sine, aceasta este de un real folos pentru așezarea și scoaterea în evidență a altor obiecte de decor tematice pentru spațiul în care va fi amplasată.

 • Nou

Raft de perete OZO

Raftul suspendat de perete OZO va ieși cu siguranță în evidență datorită formei geometrice. Acesta este ideal a fi folosit ca suport pentru cărți sau diverse obiecte decorative. Raftul se realizează într-o vastă gamă de nuanțe pentru a se potrivi cu un eventual mobilier existent în cameră.

 • Nou

Raft de perete FROST S

Un raft de perete perfect pentru cărți sau pentru așezarea diferitelor obiecte decorative. Acesta se pretează oricărui spațiu, living, dormitor, birou. Disponibil la comandă pe mai multe nuanțe de material pentru o asortare cât mai bună cu mobilierul deja existent.

 • Nou

Raft de perete FROST L

Un raft de perete ideal și practic datorită faptului că poate fi folosit ca loc de stocare sau pentru așezarea diferitelor obiecte decorative. Acesta se pretează pentru, living, dormitor, sau birou. Disponibil la comandă pe mai multe nuanțe de material.

 • Nou

Raft de perete FROST M

Un raft de perete perfect pentru cărți sau pentru așezarea diferitelor obiecte decorative. Acesta se pretează oricărui spațiu, living, dormitor, birou. Disponibil la comandă pe mai multe nuanțe de material pentru o asortare cât mai bună cu mobilierul deja existent.

 • Nou

Raft pentru cărți JERZI

Un raft pentru cărți simplu dar cu un design nonconformist. Este un obiect de decor excelent pentru orice tip de încăpere, în spațiile de birouri sau pentru acasă. Acest model se execută la comandă pe diverse nuanțe de material.

 • Nou

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4