cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Rafturi și etajere

Descoperă o colecție inedită de rafturi și etajere

Rafturi și etajere

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active

Etajeră decorativă pentru...

O etajeră decorativă și funcțională, modelul ZIGZAG se pretează pentru orice încăpere, living, dormitor sau birou. Păstrarea cărților folosite cel mai des nu mai este acum o problemă, acest model le păstrează la îndemână. Se poate realiza pe diferite materiale sau nuanțe, astfel se va asorta perfect cu mobilierul existent.

Etajeră decorativă pentru...

Atunci când spațiul este limitat etajera BRICKS este una dintre soluțiile cele mai la îndemână. Acest model are atât un rol funcțional cât și decorativ, foarte utilă pentru păstrarea cărților sau a altor obiecte de decor. Se realizeză la comandă pe mai multe culori, astfel etajera BRICKS va fi asortată elegant cu mobilierul existent.

Etajeră decorativă 3 casete

Acest model de etajeră beneficiază de un design ce îi permite să fie atât funcțională cât și decorativă. Etajera 3 casete se poate folosi în orice spațiu, living, dormitor sau chiar în spațiile de birouri unde poste fi foarte utilă prin păstrarea diferitelor obiecte la îndemână. Se poate realiza în mai multe culori sau tipuri de materiale, astfel încât să se poată asorta elegant cu mobilierul deja existent.

Etajeră pentru cărți STEPS

Cum spațiile de stocare sunt o necesitate, etajera pentru cărți STEPS este una dintre soluțiile la această problemă. Cărțile sau revistele de diferite dimensiuni pot fi așezate pe etajeră pentru a fi la îndemâna oricui. Acest model se încadrează elegant în orice spațiu, acasă sau la birou.

Raft pentru cărți /...

Raftul HUDSON este unul modern și solid. Acesta poate fi integrat în orice încăpere, fie că e vorba de livingul de acasă fie îl folosim ca mobilier pentru documente într-un spațiu de birou. Mobilierul se realizeză la comandă pe diferite combinații de culori, astfel încât să se poată asorta cât mai bine cu tematica încăperii în care este utilizat.

Etajera Dynamic Space

Modelul de etajera "Dynamic Space" este unul universal care se preteaza atat ca mobilier pentru locuinte cat si pentru alte spatii, gen birouri sau sedii de firma. Acesta etajera cu rafturi dispune de un design special, dinamic, care se imbina perfect cu generozitatea spatiilor de stocare pe care le ofera. Este ideala pentru stocarea de cd-uri, bibliorafturi, carti sau a diferitelor obiecte decorative.

Raft de perete ARLO

Un raft de perete ideal și practic datorită faptului că poate fi folosit ca loc de stocare sau pentru așezarea diferitelor obiecte decorative. Acesta se pretează pentru, living, dormitor, sau birou. Disponibil la comandă pe mai multe nuanțe de material.

Raft de perete COMPLEXITY

Atunci când spațiul este limitat etajera COMPLEXITY este una dintre soluțiile cele mai la îndemână. Acest model are atât un rol funcțional cât și decorativ, foarte utilă pentru păstrarea cărților sau a altor obiecte de decor. Se realizeză la comandă pe mai multe culori, astfel etajera COMPLEXITY va fi asortată elegant cu mobilierul existent.

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4