cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Măsuțe de cafea / Living

Măsuțe moderne pentru living, ideale pentru servit cafeaua în timpul zilei

Măsuțe de cafea / Living

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active

Măsuță de cafea pentru...

O măsuță de cafea simplă și elegantă, ideală pentru servit cafeaua în momentele de relaxare. Polița de sub blat este foarte utilă atât pentru a oferi un plus de rezistență măsuței, cât și pentru așezarea diferitelor lucruri (carți, reviste, etc.). Se realizează la comandă pe mai multe nuanțe de material.

Masuta de Cafea Lucente

Masuta de cafea cu design modern si minimalist. Se preteaza foarte bine oricarei sufragerii sau living. Polița de sub blat este foarte utilă atât pentru a oferi un plus de rezistență măsuței, cât și pentru așezarea diferitelor lucruri (carți, reviste, etc.).

Măsuță Cafea Sienna

Măsuță de cafea potrivită pentru living / sufragerie dar și pentru alte încăperi, cum ar fi spațiile de birouri. Dispune de o structură interesantă, modernă, rezistentă din punt de vedere al construcției. Se realizează la comandă pe diferite nuanțe de material.

Masuța Cafea Lena

Masuta de cafea cu aspect decorativ ideala pentru orice living, sufragerie sau chiar la birou. Acest model este dotat cu un sertar in partea stanga util pentru depozitarea diferitelor obiecte. Masuta se realizeaza la comanda pe dimensiuni standard in diferite culori.

Măsuță Cafea Alissa

Masuță de cafea modernă și practică, ideală pentru a ține la îndemână telecomanda, reviste, sau alte obiecte utile. Rolul acesteia este unul foarte important și atunci când avem oaspeți, deoarece masuța se va folosi pentru așezarea ceșcuțelor de cafea sau a micilor gustări pe care le servim.

Masuța Cafea Lugano

Masuta Cafea Lugano este un model simplist dar cu un aspect masiv si atragator datorita blatului si bazei dublate. Masuta urmeaza stilul mobilierului modern fara linii curbe. Cele sase spatii de stocare aflate sub masa pot fi folosite pentru asezarea ziarelor, cartilor sau a diferitelor obiecte.

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4