cart2 4 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

 • 0,00 lei - 4.006,00 lei

Mobilă birou

Mobilă pentru birou

Mobilă birou

Sunt 102 produse.

Se afiseaza 1-12 din 102 produs(e)

Filtre active

Birou laptop cu etajeră LUCAS

Mobilier pentru casă cu design minimalist și practic. Biroul este conceput pentru desfășurarea activităților zilnice în fața laptopului, scris, învățat. Raftul aduce un plus de utilitate deoarece este locul unde se pot așeza cărți, reviste ori bibliorafturi.

 • Nou

Birou Directorial LIBERTY

Birou directorial ideal pentru persoanele care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Acest model ofera solutia si cadrul optim de lucru, dispunand si de multiple spatii pentru stocarea documentelor importante, sau a altor obiecte necesare lucrului la birou. Modelul "Liberty" se poate realiza la comanda pe diferite nuante de culori, in functie de preferinte.

 • Nou

Corp Mobil cu Sertare MO-01

Rollbox inchidere centralizata pe toate sertarele. Este un accesoriu perfect atat pentru birou cat si pentru casa, ofera protectia documentelor sau a obiectelor de valoare. Fiind prevazut cu role acest dulapior compact poate fi ascuns foarte usor dupa un dulap sau sub birou ferindu-l astfel de priviri indiscrete sau de tentatiile altor persoane.

 • Nou

Birou calculator LARKYN UNI

Spațiul de lucru trebuie să fie cât mai simplu și cât mai creativ. Acest model de birou poate fi o soluție creativă și un început în amenajarea spațiului în care scrii, înveți, sau in care folosești laptopul personal. Combinația de alb cu o culoare uni îi oferă un aspect simplu și modern.

 • Nou

Birou Directorial TERRACE

Birou directorial impunator  si elegant ce se preteaza mai ales persoanelor care indeplinesc functii manageriale, de conducere. Ofera un mediu de lucru placut si modern dispunand in acelasi timp si de spatiile necesare pentru depozitarea documentelor importante. Modelul "Terrace" se poate realiza la comanda pe diferite culori de material, in functie de preferinte.

 • Nou

Corp Mobil cu Sertare MO-05

Rollbox cu trei sertare. Este un accesoriu perfect atat pentru birou cat si pentru casa. Fiind prevazut cu role acest dulapior compact poate fi ascuns foarte usor dupa un dulap sau sub birou ferindu-l astfel de priviri indiscrete sau de tentatiile altor persoane.

 • Nou

Birou Directorial BRENNAN

Biroul directorial Brennan ofera solutia completa pentru nevoile zilnice in ceea ce priveste confortul, spatiile de stocare si functionalitatea unui mobilier de birou modern. Configuratia completa a acestui birou managerial este tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate performanta la locul de munca. Acesta este recomandat in special persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Nuantele de culori se pot modifica la comanda in functie de preferinte.

 • Nou

Birou calculator MO-10

Birou pentru calculator compus din doua corpuri, unul cu spatiu pentru unitate si unul cu rafturi pe care se pot aseza imprimanta, bibliorafturi, etc. Acest birou este ideal pentru lucrul in fata calculatorului. Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

 • -15%
 • Nou

Corp Mobil cu 4 Sertare...

Un rollbox care ne ajută să depozităm diverse obiecte pentru birou, sau documente confidențiale în siguranță. Este prevăzut cu patru rotile putând fi mutat foarte ușor dintr-un loc în altul. Poate fi amplasat sub orice masă de lucru fiindu-ne util la păstrarea unui mediu de lucru bine organizat. Acest corp mobil se realizează la comandă pe diverse nuanțe de culori.

 • Nou

Birou Directorial ELEGANCE

Birou directorial modern si elegant care va ajuta la indeplinirea sarcinilor zilnice intr-un mod profesional, oferindu-va in acelasi timp prestanta si rafinament. Acest model se realizeaza din pal melaminat dublat (36 mm) pentru obtinerea unui aspect masiv si impunator. Se pot modifica la comanda atat nuantele de culori cat si dimensiunile, in functie de preferinte sau de spatiul disponibil.

 • Nou

Birou calculator MO-32

Birou pentru calculator simplu si practic, ideal la locul de munca sau pentru acasa. Dispune de suport unitate calculator si de suport mobil pentru tastatura. Acest model se poate realiza la comanda si cu unitatea de calculator in partea stanga sau dreapta, in functie de preferintele utilizatorului.

 • -34%
 • Nou

Corp Mobil 4 Sertare...

Un rollbox cu închidere centralizată ne ajută să depozităm diverse obiecte pentru birou, sau documente confidențiale în siguranță. Este prevăzut cu patru rotile putând fi mutat foarte ușor dintr-un loc în altul. Poate fi amplasat sub orice masă de lucru fiindu-ne util la păstrarea unui mediu de lucru bine organizat. Acest corp mobil se realizează la comandă pe diverse nuanțe de culori.

 • Nou

Coș cumpărături

Cart is empty

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4